Hoe wij werken

Wat verwacht u van het eindresultaat? Met deze vraag starten wij ieder project. Vervolgens kijken we hoe we kunnen helpen om uw ideaalbeeld te realiseren. Bij ons kunt u rekenen op goed advies, een eerlijke prijsindicatie, snelle doorlooptijd en totale ontzorging.Hoe wij werken - goed een eerlijk advies - hout - RTC Totaalbouw

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We willen precies weten wat uw wensen zijn. Dankzij jarenlange ervaring en een team met specialisten hebben we antwoord op ieder vraagstuk. U kunt rekenen op goed advies, ook als het gaat om duurzaam en circulair bouwen of om de kosten. We willen dat u vooraf weet wat realistisch is en wat u van ons kunt verwachten.

Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. Het maakt ons niet uit hóe we daar komen, als we er maar komen. Maar natuurlijk weten we de beste route te vinden, dankzij onze expertise en jarenlange ervaring. Hierbij werken we samen met architecten en constructeurs. We werken efficiënt én effectief. Hierdoor halen we ook vlotte doorlooptijden. De kwaliteit van de materialen en de afwerking van ieder onderdeel vinden we heel erg belangrijk. Geen enkel detail ontgaat ons. Zo werken we zelf én zo werken alle specialisten met wie we samenwerken.

Hoe wij werken - kwaliteit voorop - RTC Totaalbouw
gereedschap - RTC Totaalbouw

Wat ons anders maakt dan andere aannemers?

  • Gespecialiseerd in duurzaam, ecologisch en gezond bouwen
  • Goed advies door jarenlange ervaring
  • Eén aanspreekpunt en duidelijke communicatie
  • Heldere en eerlijke prijsindicatie vooraf
  • Kwaliteit en eindafwerking staan voorop
  • Snelle doorlooptijd door efficiënte werkwijze